2015-07-26 10:24:07• hírek • Kocsis Zoltán

Govor maradt a PSD megyei elnöke

Mircea Govor maradt a kormányzó Román Szociáldemokrata Párt elnöke Szatmár megyében - ezt szombat délután szavazta meg a politikai formáció választmánya. Az eseményen részt vett Liviu Dragnea, a párt országos szervezetének ideiglenes elnöke is.

A filharmónia épületében megtartott tisztújító gyűlésen a küldöttek által ismét megyei elnöknek megszavazott Govor kiemelte, hogy 8568 párttaggal a PSD a legerősebb párt Szatmár megyében. Dragnea a jövő évi helyhatósági választásokra való felkészülésre szólította fel a tagokat, kiemelve, hogy a jelöltek neveit tartalmazó első lista szeptember végére kell elkészüljön. Figyelmeztetett, hogy pártja számára prioritás Szatmárnémeti polgármesteri székének megtartása.

A nemrégiben a szatmárnémeti szervezet elnökségi tisztségében megerősített Dorel Coica szatmárnémeti polgármester a gyűlésen kijelentette, az „RMDSZ ezentúl nem a PSD ellensége, hanem pusztán a politikai versenytársa".

Az eseményen jelen volt Pataki Csaba szenátor, az RMDSZ megyei szervezetének elnöke is, aki hangsúlyozta: korrekt versengést szeretne jövőre, olyat, amely a kölcsönös tiszteletről szól és amely a szatmáriak érdekeit szolgálja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: